AZL ontvangt horecavergunning

Op 4 juni heeft het bestuur een brief van de gemeente ontvangen dat een horecavergunning wordt toegekend voor het clubhuis.

Het bestuur vindt het belangrijk om te voldoen aan alle wet- en regelgeving die geldt voor sportclubs zoals AZL.
Naast een horecavergunning heeft AZL een licentie Nationaal Zwemdiploma en zijn meerdere barmedewerkers SVH gecertificeerd

Oud & nieuw

Waarschijnlijk denkt u....  had het clubhuis dan nog geen horecavergunnning?
Nee! Het clubhuis in het oude zwembad is nooit aangemerkt als een echte sportkantine en had weinig geringe zichtbaarheid als horecagelegenheid.
Met de verhuizing naar het nieuwe zwembad en de ingebruikname van het nieuwe clubhuis vond het bestuur het noodzakelijk om een vergunning aan te vragen.
Het nieuwe clubhuis is heel erg open en zichtbaar vanwege de vele ramen. Daarnaast is het clubhuis meer de 'huiskamer van onze club' geworden.
Daarom vindt het bestuur het heel erg belangrijk om te voldoen aan alle geldende wet- en regelgeving op het gebied van rookbeleid, alcoholconsumptie en voedingverstrekking.

Wat merkt u ervan? Waarschijnlijk helemaal niets, onze barmedewerkers mogen nog steeds vragen naar een ID bij het verstrekken van alcohol als zij twijfelen over de leeftijd.
Het verstrekken van consumpties zal hierdoor niet veranderen, maar ons assortiment verandert wel regelmatig. Heeft u al gezien dat we sindskort popcorn verkopen?


Het Bestuur