Aftrap campagne: Verenigen doen we samen!

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 12 januari vroeg de voorzitter aandacht voor het vinden en inzetten van nieuwe vrijwilligers.
Maar al te vaak zijn het dezelfde vrijwilligers die extra taken gaan doen, omdat er geen mensen te vinden zijn voor een nieuwe klus of functie.
In plaats van dat het bestuur vrijwilligerswerk verplicht stelt of een sanctie instelt, zoekt het bestuur liever samen met u naar mensen die iets willen doen.

Tijdens zijn zeer interactieve nieuwjaarstoespraak heeft hij de aftrap gegeven voor de campagne: "Verenigen doen we samen".
De voorzitter heeft uitgelegd dat we allemaal de vereniging maken en dat er komende jaren extra en nieuwe talenten nodig zijn om AZL te laten groeien. 
"Vaak denkt men dat vrijwilligerswerk heel veel tijd kost, maar dat is niet altijd het geval. Sommige taken kosten slechts enkele uren en zijn heel waardevol", vertelde de voorzitter.

Het bestuur is op dit moment op zoek naar vrijwilligers voor de volgende rollen:

  • Barmedewerker zaterdagmiddag (voor diensten tussen 14:30 en 17:00 uur)
  • Medewerker materiaal leszwemmen
  • Vertrouwenspersoon sportvereniging
  • Redacteur nieuwskrant / website

Heeft u interesse of kent u iemand die goed zou passen op een van deze functies? Neem dan contact op met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u met een bestuuslid van gedachten wisselen? Op maandag, donderdag en zaterdag zijn vaak meerdere bestuursleden aanwezig.