Wedstrijdzwemmen

BEELD31 wedstrijdBij zwemvereniging AZL kun je ook meedoen met wedstrijdzwemmen. Tijdens de trainingen werk je aan jouw techniek van de start, de verschillende zwemslagen en de keerpunten, aan spieropbouw en aan jouw conditie. Tijdens wedstrijden in de regio kun je jouw krachten meten met andere zwemmers.

Als je minimaal zwemdiploma B hebt, dan ben je welkom om mee te doen met wedstrijdzwemmen. Bij de wedstrijdploeg leer je de borstcrawl, rugcrawl en schoolslag nog beter zwemmen dan op zwemles. En we gaan jou de vlinderslag aanleren. Ook besteden we veel aandacht aan hoe je snel kunt starten en keren. Al snel ga je merken dat je veel netter en vooral veel sneller gaat zwemmen. En dat is natuurlijk super cool!

 

Proefzwemmen

Wil je ontdekken of wedstrijdzwemmen jouw sport is? Kom dan een keertje meetrainen. Voordat je lid wordt mag je drie keer gratis proefzwemmen. Proefzwemmen kan op de volgende dagen.  

Dag Zwembad Tijd
Maandag De Fluit 17:00 tot 18:00 uur
Woensdag Forum Kwadraat 18:45 tot 19:30 uur
Donderdag De Schilp 18:45 tot 19:30 uur
Zaterdag De Fluit 14:30 tot 15:30 uur

Als je wilt komen proefzwemmen, meld je dan per mail aan bij wzc@sgdevliet.nl. Vermeld in je mail je naam, woonplaats, leeftijd en in welk zwembad je wilt komen proefzwemmen.

Inschrijven

Lijkt het je na 3x proefzwemmen wel wat, dat wedstrijdzwemmen, dan kan je je hier inschrijven. AZL is onderdeel van de startgemeenschap SG de Vliet. Dat is een samenwerkingsverband van drie verenigingen: AZL uit Leidschendam, AVZV uit Voorburg en RZV Excelsior uit Rijswijk. Onder de naam SG de Vliet zwemmen wij de wedstrijden.    

Trainen

Als je bent ingeschreven, dan kun je komen trainen. Klik hier voor de trainingstijden.

Contributie

De contributie wordt door middel van een automatische incasso geïnd. Voor een actueel overzicht van de contributie kijk op de site onder downloads.

20150620 151617

Deelname wedstrijden

Voor informatie over deelnemen aan wedstrijden kan je hier het wedstrijdboekje downloaden.

Clubkleding

Tijdens de wedstrijden dragen wij clubkleding, bestaande uit een SG de Vliet shirt, sportbroekje, badmuts en tas. De kosten van de complete set zijn ca. € 75,--.