ContactAZL
 
Algemene Zwemvereniging Leidschendam (AZL)
Clubhuis AZL - zwembad De Fluit
Fluitpolderplein 1
2262 ED  Leidschendam

KvK-nr.: 40408940
 
Website: www.azlzwemmen.nl
 
Postadres
 
Algemene Zwemvereniging Leidschendam
Fluitpolderplein 1
2262 ED  LEIDSCHENDAM

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Kijk dan eerst eens bij onze rubriek Veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord er al tussen. Vindt u geen antwoord op uw vraag, neem dan contact met ons op. Hieronder vindt u de contactgegevens van de verschillende afdelingen.

Uw mening is belangrijk! 

We hopen natuurlijk dat u tevreden bent. Toch kan er onverhoopt iets niet aan uw verwachtingen voldoen. Neemt u in dat geval alstublieft direct contact met ons op, zodat we onze dienstverlening kunnen verbeteren. U kunt hiervoor ook ons feedbackformulier gebruiken. Ook wanneer u helemaal tevreden bent, horen we dat graag. U kunt ook heel eenvoudig een beoordeling achterlaten bij Google Reviews. Gebruik de knoppen hieronder.

 

Telefonische bereikbaarheid

Onze vereniging draait voor 100% op enthousiaste vrijwilligers, die in hun 'vrije tijd' vaak gewoon een voltijd baan hebben buiten het zwembad. Mede om die reden zijn we niet telefonisch bereikbaar en geven we de voorkeur aan contact via de e-mail, of aan persoonlijk contact tijdens de verenigingsuren in het zwembad. Wilt u toch iets telefonisch bespreken, stuur dan even per e-mail een verzoek om te worden teruggebeld.  

E-mailadressen en WhatsApp

Voor gerichte informatie over een bepaald onderdeel van AZL kunt u rechtstreeks contact opnemen met de onderstaande personen of afdelingen:

Bestuur    
Contact voorzitter vacature Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dagelijks bestuur   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Afdelingen    
Waterpolo (*) Polocommissie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Wedstrijdzwemmen Wedstrijdcommissie SG de Vliet Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Leszwemmen (**) Commissie Elementair Zwemmen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  of via WhatsApp
(alleen leszwemmen)
WhatsApp Logo  06 8341 2355 (***)
(tijdelijk niet bereikbaar)
     
Clubhuis Karola Latté Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
Lidmaatschap en contributie    
Ledenadministratie Erik van Bussel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lidmaatschap beëindigen   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

(*) Inclusief waterpolo starters

(**) Zwem-ABC, Zwemvaardigheid, Scubadoe snorkelen en zwemmen voor volwassenen

(***) Het 06-nummer van de afdeling leswemmen is alleen beschikbaar voor vragen via WhatsApp. De afdeling is niet telefonisch bereikbaar op dit nummer.

 

Vertrouwenspersoon

Wilt u vertrouwelijk iets melden, zoals grensoverschrijdend gedrag, neem dan contact op met de vertrouwenspersoon van AZL via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

U kunt ook contact opnemen met het Centrum Veilige Sport van NOC*NSF. Het gratis telefoonnummer van het Centrum Veilige Sport is 0900-202 5590. Deze hulplijn met professionele hulpverleners is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:30 uur. U kunt ook via e-mail contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Anoniem melden, of chatten buiten kantooruren, kan ook. Kijk voor de instructies of voor meer informatie op de website van het Centrum Veilige Sport: https://centrumveiligesport.nl

Centrum Veilige Sport